Ben je inmiddels een maand aan de slag in 2023 en voel je jouw energie alweer afnemen in je huidige baan?

26 januari 2023

Dan ben je op zoek naar deze 3 daagse effectieve, inzichtelijke  loopbaantraining Implicit Career Search op vrijdag 10 en zaterdag 11 februari en zaterdag 4 maart a.s.. Deze week hoorden we op het nieuws dat grote groep jongere werknemers na Corona de stap namen naar een andere baan. Maar nemen deze mensen hun stap ook bewust of is het een vlucht en is men na een korte periode misschien weer op zoek naar méér en betekenisvol werk wat bij hen past?

Daarom vinden wij het fijn de volgende groepstraining Implicit Career Search aan te kondigen. In 2022 hebben wij kandidaten succesvol op weg geholpen met een nieuwe baan, méér inzicht in de keuzes die men maakt in de huidige loopbaan, of er ontstond een ommekeer doordat men naast huidige baan een andere opleiding ging doen. Het hielp onze deelnemers om bewust een aantal dagen uit hun dagelijkse beslommering te stappen. Hoe vaak maak je nu 3 dagen vrij voor jezelf om te ontdekken welke unieke waarden jij hebt als mens en professional?

In deze gestructureerde en resultaatgerichte training leer je wat jouw drijfveren zijn en of deze in de loop van de tijd zijn veranderd door reorganisaties, ziekte, maatschappelijke of privé-ontwikkelingen. Je weet weer wat in essentie werk voor jou betekent, waar je kwaliteiten liggen en in hoeverre je deze nu terugvindt in je huidige baan. Van daaruit kijken we naar hoe jouw loopbaan er in de toekomst uit zal zien en maak je een actueel loopbaanplan. Samen werken wij aan de vergroting van je zelfbewustzijn, zodat je met meer vertrouwen de juiste keuzes maakt in je werkzame leven.

Ludo Hof en Bernadette Meijer geven deze groepstraining opnieuw in Schijndel op vrijdag en zaterdag 10 en 11 februari en zaterdag 4 maart. De training, die in vele landen succesvol is, heeft al duizenden deelnemers geholpen meer zingeving in hun loopbaan of nieuwe baan te vinden https://theimplicitcareersearch.com/. Niet gericht op wat je kunt, maar op wat je echt graag wilt!  De nieuwe training biedt plaats aan maximaal 8 deelnemers.

De onderliggende methode die wordt gehanteerd zorgt voor een versneld inzicht in waar je vandaan komt en – veel belangrijker –  waar je naartoe wil. Is je interesse gewekt? Bel voor méér info op: 06-22986967 of neem z.s.m.contact op via: https://bernadettemeijer.nl/contact/