Online Training: ‘Uit je hoofd in je lijf’

Vanuit BMJ Loopbaantraining en Coaching werk ik met de online trainingen van het platform “Uit je hoofd in je lijf”(UJHIJL) van Frances van Dinther. Persoonlijke coachgesprekken in combinatie met een online leeromgeving waar je dagelijks mee aan de slag kunt gaan. Samen met 20 coaches in het hele land delen en ontwikkelen wij onze kennis.  Er kan gekozen worden tussen individuele begeleiding of groepsbegeleiding. 

  1. Individuele coaching Je wordt gedurende 12 -16 weken persoonlijk begeleid door mij. Kortom de persoonlijke situatie en de belemmeringen worden tijdens de individuele begeleiding rechtstreeks gekoppeld aan de inhoud en oefeningen van het programma. Gesprekken kunnen op locatie van de coach of online via Skype of Zoom) plaatsvinden.
  2. Online begeleiding in een groep Met ondersteuning van een groepstrainer wordt de groep begeleid. www.linkedin.com/company/platform-uit-je-hoofd-in-je-lijf

Gewoon vanuit je eigen huis, vertrouwd, werken aan meer balans tussen denken en voelen. Je leert op een praktische manier anders met je gedachten en gevoelens om te gaan. De structuur is overzichtelijk en aantrekkelijk en stap voor stap kun je op je eigen tempo jouw balans vinden. De combinatie tussen gesprekken en een online leeromgeving geeft je veel vrijheid om te lezen en oefenen op elk gewenst tijdstip.  Bovendien werkt het erg effectief en sterk motiverend!

De combinatie tussen online leren en directe begeleiding geeft de beste resultaten als het gaat om duurzame verandering! Er zijn drie programma’s beschikbaar waarmee je direct aan de slag kunt:

Hoe gaan we aan het  werk bij deze online trainingen?
  1. Tijdens het intakegesprek maken we kennis en bespreken we jouw doelstellingen en licht ik toe hoe het traject er verder uitziet.
  2. Bij een wederzijdse klik en vertrouwen in het traject, gaan we samen aan de slag.
  3. Afhankelijk van de gekozen online training/coaching plannen we 6-8 of 8-10 gesprekken in van 1,5 uur.
  4. Naast onze persoonlijke gesprekken ga je thuis aan de slag in de online leeromgeving waar ik een persoonlijk account voor je heb aangemaakt.
  5. Na het doorlopen van de 6 modules evalueren we de effecten en maak je een plan van aanpak om de effecten te behouden en verder door te ontwikkelen.

De kosten zijn opgebouwd uit live gesprekken met mij en je individuele of groepsdeelname aan het online programma waar je op elke plek kan inloggen met je eigen account. Vraag gratis intake gesprek met mij aan om te ontdekken welke vorm van begeleiding het meest geschikt is voor jou.