De Online Loopbaanreis

Heb jij ook het gevoel dat er misschien wel meer in je zit? Dat je talenten bezit die je nu onvoldoende gebruikt? Misschien mis je de energie in je huidige baan? Of wellicht ben je genoodzaakt om naar een andere baan uit te kijken? Dan is het tijd om op reis te gaan en jezelf te onderzoeken vanuit hele verschillende invalshoeken. Ben je benieuwd naar wat er nog meer in jou schuilt?


Meld je dan aan en doe mee met ons nieuwe en avontuurlijke programma waarin je jezelf op een zeer grondige manier gaat ontdekken! Om hier achter te komen, hebben we een verrassende en afwisselende loopbaanreis samengesteld, waarin je de mogelijkheid krijgt om jezelf en je eigen loopbaan eens grondig onder de loep te nemen.

Je doorloopt de reis aan de hand van een prachtige online leeromgeving en je wordt op vaste tijden live begeleid door je eigen coach. Je kunt ervoor kiezen om de reis individueel te doorlopen of je kiest voor groepsbegeleiding. Wat je voorkeur ook is, je ontvangt te allen tijde directe en persoonlijke begeleiding.

 

Nieuwe inzichten opdoen over jezelf en het verkrijgen van een nieuw loopbaanperspectief komen helaas niet zomaar uit de lucht vallen, dit loopbaanprogramma vraagt uiteraard wel een investering in tijd. Als je deze tijd consequent weet op te brengen, zijn ook voor jou nieuwe perspectieven en een praktische uitwerking binnen handbereik! 

Als je deelneemt aan deze loopbaanreis ervaar je:

✓   Een afwisselend, avontuurlijk en verrassend programma

✓  Inzicht in wie je bent, wat je kunt èn waar je passies liggen

✓  een prachtige online leeromgeving die je 1 jaar kunt gebruiken

✓  Een uitgewerkt plan van aanpak aan het einde van de reis

✓   Indien je kiest voor individuele begeleiding: min. 6 gesprekken

✓   Indien je kiest voor groepsdeelname: 6 live online bijeenkomsten

✓   Tijdwinst en gemak! Je hoeft de deur niet uit om deel te nemen