Over mij

Van jongs af aan ben ik altijd geïnteresseerd geweest in wat mensen beweegt, waarom ze doen wat ze doen (of juist niet doen) en denk ik graag in oplossingen. Na mijn studie Internationaal Recht in Leiden heb ik 22 jaar gewerkt in marketingfuncties en later commerciële leidinggevende functies bij Adecco en bij diverse organisaties in de HR en Recruitmentbranche. Een goede en productieve samenwerking tussen leidinggevende en medewerker was in mijn ogen mogelijk indien er een sterk wederzijds vertrouwen werd opgebouwd. Na een aantal reorganisaties, kwam er mijns inziens, steeds minder persoonlijke aandacht en tijd voor werknemers, die problemen ondervonden in hun loopbaan of na een ziekteperiode terugkwamen.

Ik kwam in aanraking met de training Kernachtige Loopbaan Ont-Wikkeling (Implicit Career Search). Deze training gaf mij antwoord op al mijn eigen loopbaanvragen. Ik ontdekte dat alle wegen om te veranderen, beginnen bij je zelf ! Dit hielp mij om in 2013 een nieuwe koers te varen als ondernemer met BMJ Loopbaantraining en Coaching. Het begeleiden coachen en trainen, doe ik sindsdien met het allergrootste plezier en het geeft mij heel veel voldoening. Ik werk samen met Bas van Beek https://www.klo-training.nl/bas-van-beek/en Ruud Wassmer van Holtrop https://holtrop.nl/  in Haarlem.                                     ​

In onze huidige maatschappij zal je tot het einde van je Loopbaan jezelf blijvend ‘mogen’ en misschien ‘moeten’ ontwikkelen. Ik ervaar het als een voorrecht om open te blijven staan voor ontwikkeling en persoonlijke groei!  In de afgelopen jaren deed ik bij Business Coach Marloes Halmans; Het Next level programma, bij  Zarayda Groenhart Video Business school en bij Ria Wubben de leergang Authentiek Coachen. Vanaf 2019 ben ik tevens als gecertificeerd coach aangesloten bij het Online platform ‘Uit je Hoofd in Je Lijf’’ van Frances van Dinther. Centraal staan vitaliteit en balans tussen denken, voelen en doen in deze trainingen. Gedurende Coronatijd en zeker ook in deze na-Corona periode hebben veel cliënten dit effectieve online pr0gramma Aanpak van Stress gevolgd. Dit Online programma sluit naadloos aan op de ontwikkelingen in onze huidige maatschappij en bij mijn trainingen die praktisch, interactief en een veilige omgeving bieden met een duurzaam resultaat.                              

Graag nodig ik ieder met een persoonlijke of loopbaan vraag uit om contact met mij op te nemen voor een gratis en vrijblijvend intake gesprek!

'Verander wat je niet wilt accepteren
en accepteer wat je niet kunt veranderen.'