Wil je jezelf na je zomervakantie uitdagen in het vinden van betekenisvol werk?

16 augustus 2023

Zit jij nog op de goede weg, ben je toe aan een nieuwe loopbaanstap of twijfel je nog? Of ben je al tijden aan het solliciteren en lukt het maar niet? Kom je terug van vakantie en zit je vol nieuwe plannen maar weet je nog niet hoe je die gaat realiseren?

Kortom laat jouw loopbaan je hart nog steeds sneller kloppen of ben jij toe aan een ‘APK’ van je loopbaan?

Wij helpen je om jouw unieke waarden als mens en als professional weer duidelijk voor ogen te krijgen. Investeer drie dagen om te onderzoeken wat jouw drijfveren zijn en of deze in de loop van de tijd zijn veranderd door privé-of maatschappelijke ontwikkelingen.

Samen werken aan het vergroten van je zelfbewustzijn, zodat je meer vertrouwen krijgt om de juiste keuzes te maken in je loopbaan en je privéleven.

Wij gaan in deze drie dagen op zoek naar wat in essentie werk voor jou betekent, waar je kwaliteiten liggen en in hoeverre je deze nu terugvindt in je huidige baan. Van daaruit gaan we kijken naar hoe jouw loopbaan er in de toekomst uit zou kunnen zien en maken we een loopbaanplan.

De methode die wordt gehanteerd zorgt voor een versneld inzicht in waar je vandaan komt en – veel belangrijker – waar je naartoe wil.

Deze internationale training heeft al duizenden deelnemers geholpen in de ontwikkeling van hun loopbaan.

Niet gericht op wat je kunt, maar op wat je echt graag wil.

De drie dagen worden verzorgd door Ludo Hof en Bernadette Meijer, twee ervaren loopbaantrainers.

Is je interesse gewekt?

Bel ons voor meer informatie:

  • Bernadette Meijer 06-22986967,
  • Ludo Hof 06-51845892

of neem contact op via: https://bernadettemeijer.nl/contact/