Wil je jezelf uitdagen in het vinden van nieuw en betekenisvol werk?

7 mei 2024

Zit jij nog op de goede weg, ben je toe aan een nieuwe loopbaanstap of twijfel je nog? Of ben je al tijden aan het solliciteren en lukt het maar niet?

Wij helpen je om jouw unieke waarden als mens en als professional weer duidelijk voor ogen te krijgen. Investeer drie dagen om te onderzoeken wat jouw drijfveren zijn en of deze in de loop van de tijd zijn veranderd door reorganisaties, maatschappelijke of privé-ontwikkelingen. Samen werken wij aan de vergroting van je zelfbewustzijn, zodat je meer vertrouwen krijgt om de juiste keuzes te maken in je loopbaan en in je privéleven.

Ludo Hof en Bernadette Meijer, twee ervaren trainers geven op vrijdag 14 juni en zaterdag 15 juni en zaterdag 29 juni 2024 de ‘Implicit Career Search’ groepstraining. De training, die in vele landen succesvol is, heeft veel deelnemers geholpen in de verdere ontwikkeling van hun loopbaan. Niet gericht op wat je kunt, maar op wat je echt graag wil!  De nieuwe training biedt plaats aan maximaal 10 deelnemers en wordt gegeven in Schijndel.

Wij gaan in deze drie dagen op zoek naar wat in essentie werk voor jou betekent, waar je kwaliteiten liggen en in hoeverre je deze nu terugvindt in je huidige baan. Van daaruit gaan we kijken naar hoe jouw loopbaan er in de toekomst uit zal zien en maken we een loopbaanplan. De onderliggende methode die wordt gehanteerd zorgt voor een versneld inzicht in waar je vandaan komt en – veel belangrijker –  waar je naartoe wilt gaan. Interesse ? Bel voor méér info op: 06-22986967 of neem contact op via: https://bernadettemeijer.nl/contact/