Ben jij op zoek naar een Loopbaantraining gericht op persoonlijke ontwikkeling?

5 oktober 2022

Dan is deze 3-daagse training een uitgelezen kans om te ontdekken wat je energie geeft, in je werk en privé! Laat jouw loopbaan je hart nog steeds sneller kloppen, ben jij al tijden aan het wikken en wegen en op zoek naar een nieuwe baan? Of gaat je carrière niet zo hard vooruit als je had verwacht? Dan is deze training een ‘APK’ van je loopbaan.

Wij helpen je om jouw unieke waarden als mens en als professional duidelijk weer voor ogen te krijgen. Investeer drie dagen om te onderzoeken wat jouw drijfveren zijn en of deze in de loop van de tijd zijn veranderd door reorganisaties, maatschappelijke of privé-ontwikkelingen. Samen werken wij aan de vergroting van je zelfbewustzijn, zodat je meer vertrouwen en inzicht krijgt om de juiste keuzes te maken in je loopbaan en in je privéleven.

Ludo Hof en Bernadette Meijer, twee ervaren loopbaantrainers geven op vrijdag en zaterdag 18 en 19 november en vrijdag 2 december 2022 de:

‘Implicit Career Search’ groepstraining.

Deze training, die in vele landen succesvol is, heeft al duizenden deelnemers geholpen meer zingeving in hun loopbaan te vinden. Niet gericht op wat je kunt, maar op wat je echt graag wilt!  De nieuwe training biedt plaats aan maximaal 10 deelnemers.

Wij gaan in deze drie dagen op zoek naar wat in essentie werk voor jou betekent, waar je kwaliteiten liggen en in hoeverre je deze nu terugvindt in je huidige baan. Van daaruit gaan we kijken naar hoe jouw loopbaan er in de toekomst uit zal zien en hoe jij krachtiger in je huidige of een andere functie past en hierop maken we een toekomstig loopbaanplan. De onderliggende methode die wordt gehanteerd zorgt voor een versneld inzicht in waar je vandaan komt en – veel belangrijker –  waar je naartoe wilt.

Heb je interesse? Bel mij of mail mij en we kijken samen of deze training jou iets kan opleveren:  06-22986967 of neem contact op via:a: https://bernadettemeijer.nl/contact/