Van Stress naar Balans

15 maart 2022

Ik ben naast mijn loopbaantrainingen ruim 3 jaar verbonden als Stress en Vitaliteitscoach aan het ‘Uitjehoofdinjelijf’ platform van Frances van Dinther. Ik heb de afgelopen Corona periode vele cliënten op weg mogen helpen met dit mooie effectieve coaching programma; Aanpak van Stress via het platform: https://www.uitjehoofd-injelijf.nl. Ik bied mijn cliënten een oplossing voor stress gerelateerde-of-burn-out klachten met een duurzame gedragsverandering als resultaat. Altijd vanuit dezelfde kernovertuiging: als je denken en voelen in balans zijn, voel je je mentaal sterk en ervaar je rust in je hoofd en in je handelen.

Om tot echt duurzame resultaten te komen, combineer ik 1 op 1 gesprekken met een persoonlijke online leer- en oefenomgeving. Een belangrijk voordeel van dit zogeheten; blended leren is dat cliënten in hun eigen tijd aan de slag gaan met de persoonlijke leeromgeving die je wordt aangeboden met animaties/video, theorie en observatie opdrachten en -2 -wekelijkse persoonlijke begeleiding.

Ruim 1 op de 7 werknemers in Nederland heeft last van stress (bron: monitorarbeid/TNO). Een derde van het werk-gerelateerde verzuim wordt veroorzaakt door werkstress. Daarmee is stress op de werkvloer beroepsziekte nummer 1. Mentale ongezondheid onder werknemers leidt in veel gevallen tot grote kosten voor de werkgever. Dus bied ik voor HR afdelingen en werknemers, deze praktische en gestructureerde oplossing om in circa 3-4 maanden te doorlopen. De effectiviteit en de resultaten van het totale programma van vele werknemers die het programma hebben gevolgd, wordt gemeten en gedeeld.

Herkent U medewerkers die niet lekker in hun vel zitten of die regelmatig uitval van werk hebben?

Of heb jij als werknemer continue weinig energie en ben je snel geïrriteerd en slaap je niet goed en heb je het gevoel dat het denken niet gestopt kan worden?

Neem dan contact met mij op om te kijken naar mogelijkheden tot samenwerking. https://bernadettemeijer.nl/contact/