Wat is jouw “Nieuwe Normaal”?

2 maart 2022

Wat heeft Corona met jouw gedaan? Heeft de rust en vertraging in onze economie en privé leven jouw ruimte gegeven? Heeft de 1,5 meter maatschappij en de online wereld met Zoom, Teams, Hang-outs jou wakker geschud of uit balans gebracht?

Elke dag worden we geconfronteerd met nieuwe richtlijnen omtrent de samenleving en werksituatie waarin we ons bevinden. Dit zou het geschikte moment kunnen zijn om te investeren in jouw persoonlijke ontwikkeling om je werkkeuzes verder te onderzoeken. Wil je jouw unieke waarden als mens en professional in de huidige economie weer duidelijk voor ogen krijgen? Dan is de training Kernachtige Loopbaan Ontwikkeling (KLO) een krachtige methode om jouw loopbaan een kick-start te geven. Gun jij jezelf om te onderzoeken wat jouw essentie en jouw drijfveren zijn? Zijn deze in de loop van de tijd veranderd, door Corona of door op handen zijnde reorganisaties of andere maatschappelijke dan wel privé-ontwikkelingen. Gezamenlijk werken wij aan de vergroting van je zelfbewustzijn, zodat je meer vertrouwen krijgt om de juiste keuzes te maken voor de toekomst.

Bas van Beek en Bernadette Meijer, geven op donderdag 24, vrijdag 25 september en 16 oktober 2020 weer een nieuwe KLO-training in Schijndel.

Wil je ontdekken waar jij uniek in bent, geef dan je naam, e-mailadres en telefoonnummer aan ons door via onderstaande link. Wij nemen snel contact met je op, er zijn nog een beperkt aantal plaatsen beschikbaar en wij werken Corona Proof. Tot de 24e september!